07.03.2024 12:55

PROSTOR U AUTOBUSOVÝCH ZASTÁVEK ANENSKÁ DOZNÁ PROMĚNY

Vítězem veřejné ankety v rámci projektu ZAPOJ F-M 2024, který funguje na principech participace, je prostor u autobusových zastávek Anenská v Místku.

Pro zvelebení frekventovaného místa se ve veřejné anketě v městské aplikaci MUNIPOLIS a prostřednictvím lístečků na informacích magistrátu rozhodla většina z 638 hlasujících.

„Tento prostor lidé často zmiňovali i mimo projekt Zapoj F-M s tím, že je to velmi frekventovaný přestupní bod ve městě, téměř další menší autobusové stanoviště. Bohužel však to není moc pěkné a příjemné místo. Proto jsem velmi ráda, že si ho lidé vybrali, z hlediska počtu uživatelů bude mít opravdu velký dosah. Jsem zvědavá, kam nás povedou zajímavé podněty a nápady občanů, které si vyslechneme na plánovacím dni,“ upřesnila hlavní architektka města Lucie Šidlová.

Plánovací den se uskuteční 20. března 2024 přímo ve vybraném prostoru k proměně, tedy „na Anenské“. Kdo nebude moct dorazit osobně, dostane možnost se vyjádřit v online dotazníku. Získané podněty zpracuje vybraný architekt a následně dojde na úpravy místa.

Zdroj a foto: frydekmistek.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt



Ztráty a nálezy: 602 554 902 (Po-Pá 6:00 – 14:00)