01.03.2019 17:22

3ČSAD ROZŠIŘUJE SPOLUPRÁCI S ORGANIZACÍ ADRA

Dopravní skupina 3ČSAD prohlubuje dlouholetou spolupráci s humanitární organizací ADRA. Kromě letákového servisu, díky kterému ADRA komunikuje své náborové kampaně v autobusech 3ČSAD, budou v rámci spolupráce využity reklamní polepy na autobusech 3ČSAD v Havířově a Frýdku-Místku.

Naše dopravní skupina s humanitární organizací ADRA spolupracuje již řadu let. Podílíme se především na humanitárních projektech jakými jsou například sbírky zdravotnického materiálu z vyřazených autolékárniček a rovněž spolupracujeme v oblasti komunikace a propagace náborových kampaní dobrovolníků ADRA. Již v minulém roce jste mohli zahlédnout letáky, hledající dobrovolníky pro ADRU v našich autobusech v Havířově, Orlové a Frýdku-Místku. Touto navazující spoluprací rozšiřujeme propagaci pro ADRU o polepy na našich autobusech.

Vzhledem k našemu důrazu na ochranu životního prostředí, využíváním především CNG a dalších alternativních pohonů, je spolupráce s neziskovými a humanitárními organizacemi v regionu doplněním naší mise společensky odpovědného dopravce,” uvedl generální ředitel skupiny 3ČSAD Tomáš Vavřík.

Celkově bude polepeno 6 autobusů, které s ADRA polepy na linky v Havířově a Frýdku-Místku vyjedou začátkem března. Letákové kampaně poběží rovněž ve dvou desítkách autobusů městské hromadné dopravy v Havířově a Frýdku-Místku.

Dlouhodobě nás oslovují další a další organizace, že by uvítaly ke svým klientům dobrovolníky. Díky této spolupráci se zpráva o tom, že dobrovolníci jsou u nás vítáni, dostane k dalším lidem,“ řekla Hana Čadová, vedoucí Adra Havířov.

Díky této rozsáhlé spolupráci se společnosti skupiny 3ČSAD stávají hlavními partnery humanitární organizace ADRA pro náborové kampaně dobrovolníků.

Zdroj: 3csad.cz

 

—————

Zpět


Kontakt



Ztráty a nálezy: 602 554 902 (Po-Pá 6:00 – 14:00)