11.05.2016 23:05

DOČASNÉ PŘEMÍSTĚNÍ ZASTÁVKY FRÝDLANTSKÁ

Místecká autobusová zastávka U Ještěra na ulici Frýdlantská ve směru do centra města se dočká nového betonového povrchu. Práce budou zahájeny v pondělí 16. května. Hotovy by měly být do konce června. Cestující MHD musí počítat dočasným přesunutím zastávky blíže ke kinu Petra Bezruče a také s možným opožděním spojů na linkách č. 6 a 9.

Zaměstnanci městské společnosti TS a.s. odstraní stávající povrch, provedou sanaci podloží a následně záliv vylijí betonem vyztuženým ocelovou armaturou. Do konce června by vše mělo být hotovo včetně nutného vyzrání betonu a nástřiku vodorovného dopravního značení.

Autobusová zastávka U Ještěra bude po dobu rekonstrukce přesunuta za kruhový objezd, tedy blíže ke kinu Petra Bezruče, zhruba na úroveň trafiky. Upozorňujeme řidiče, že podélné parkování v tomto místě nebude po dobu rekonstrukce možné.

Cestující MHD by také měli počítat s opožděním spojů na linkách č. 6 a 9. Autobusy nyní přijíždějí od ulice Bezručova, aby mohly obsloužit cestující na provizorní zastávce, budou muset projet malým kruháčem a pokračovat až na kruháč k Lidlu, kde se otočí, znovu napojí na Frýdlantskou a naberou cestující na provizorní zastávce.

Zdroj: Magistrát města Frýdku-Místku

—————

Zpět


Kontakt



Ztráty a nálezy: 602 554 902 (Po-Pá 6:00 – 14:00)